Post Top Ad

20 Mayıs 2020 Çarşamba

REVOLAX MEDİKAL ESTETİK DOLGULARI TANIYALIM

REVOLAX DOLGU NEDİR?

 Dermal Filler, Revolax, Revolax Dolguları
REVOLAX DEEP LIDO (1x1,1ml)REVOLAX, 2013 yılında Güney Kore'de geliştirilen bir hiyalüronik asit (HA) dermal dolgu maddesidir. Aynı yıl KFDA onayını aldı ve piyasaya sürüldükten sonra hızla Kore estetik endüstrisinde bir temel haline geldi. 2017 yılında REVOLAX, CE Sınıf III sertifikasını aldıktan sonra İngiltere'ye geldi, bu da Avrupa'da kullanım için sertifikalı olduğu anlamına geliyor.

REVOLAX, uygun bir fiyata satılan birinci sınıf bir ürün olarak bilinir. REVOLAX kapsamlı bir şekilde test edilmiştir ve ISO standartlarını karşılamak için çeşitli diyaliz prosedürlerinden geçmektedir. Pazar lideri rakipleriyle aynı yüksek kaliteyi korumak. Fox Group International, İngiltere ve Almanya için tek dağıtım haklarını elde etti ve şirket kurallarına sadık kalıyor: Kalite, Karşılanabilirlik ve Mutluluk. REVOLAX'ı doğrudan Güney Kore'deki üreticiden tedarik ederek Fox Group International, kendinize mümkün olan en düşük fiyata REVOLAX sunabilmektedir.

REVOLAX, tüm ürün yelpazesinde en son dermal dolgu teknolojisini kullanır ve üç farklı ürün sunar: REVOLAX Fine, REVOLAX Deep ve REVOLAX Sub-Q.

Her ürün farklı bir viskozitedir, yani farklı uygulama alanları için uygundur. REVOLAX Fine, en düşük viskoziteye sahip dolgu maddesidir ve kargaların ayakları ve perioral çizgiler gibi yüzeysel, ince çizgiler için mükemmel bir seçimdir. 9 ila 12 ay sürer. REVOLAX Deep en popüler üründür ve yüksek viskozitesi ve 12 ila 18 ay arasında geçen süre nedeniyle dudak büyütme işlemlerinde sıklıkla kullanılır. Derin kırışıklıklar ve yüz büyütme için de uygundur. En kalın ürün REVOLAX Sub-Q'dur. Bu dolgu maddesi esas olarak gözle görülür yüz büyütme ve deri altı implantları için kullanılır. 12 ila 18 ay sürebilir.


Her üç ürün de biyolojik olarak parçalanabilir, hayvansal olmayan ve en yüksek kalitededir. İçerdiği hyaluronik asit çok konsantre hale getirilir ve herhangi bir BDDE kalıntısı olmadan en yüksek saflığa kadar filtrelenir. REVOLAX formülü% 100 yüksek oranda çapraz bağlıdır ve bu nedenle vücutta parçalanmadan önce uzun süre dayanır. Eklenen Lidokain, prosedürü müşteri için mümkün olduğunca rahat hale getirecek ve önceden doldurulmuş şırınga ile rahat bir piston basıncı ile çalışmayı kolaylaştıracaktır.

Tüm REVOLAX ürünleri aynı kimyasal yapıya dayanır ve bu nedenle müşteri daha kapsamlı bir prosedür istiyorsa yüzdeki kombinasyon tedavileri için kullanılabilir. Dolgu maddesi oldukça viskoz-elastiktir ve sabittir, ancak aynı zamanda biçimlendirilebilir, bu da hala şekillendirilebilirken doğal bir görünüm kazandırır. Düşük faz açısı nedeniyle REVOLAX ile ürün taşıma olasılığı düşüktür.

Genel olarak, uzun bir yan etki listesi olmayan düşük riskli bir üründür. Hyaluronik asit, cilde entegre olur ve reddedilmesini önlemek için vücutta oluşan doğal HA'yı taklit eder. Tedavi sonrası, enjekte edilen alanın etrafında bir miktar şişlik normaldir ve bazı durumlarda prosedür sırasında bir kan damarı hasar görürse çürükler gelişir.

Bununla birlikte, bunlar üç gün sonra kaybolmaya başlaması gereken ve ciddi hasara neden olmayacak yan etkilerdir. Dolgu maddesi yanlış enjekte edilirse veya tedavi sırasında komplikasyonlar ortaya çıkarsa, vücuda ciddi hasar vermemek için hiyalüronidaz ile çözülebilir.

Özetlemek gerekirse, REVOLAX, Avrupa pazarında üç farklı ürün içeren yüksek kaliteli bir HA dermal dolgu maddesidir. En saf hiyalüronik aside sahip hayvan kaynaklı olmayan, biyolojik olarak parçalanabilen bir dolgu maddesidir ve yüksek oranda çapraz bağlı formülü nedeniyle büyük bir ömre sahiptir. Fox Group International, fiyatı Batı'ya getirdi ve fiyatı mümkün olduğunca düşük tutarken tüm Avrupa'ya gönderiyor. Serideki her ürünün kendine özgü bir özelliği vardır ve neredeyse hiç yan etkisi olmayan bir kombinasyon tedavisinde kullanılabilir. En son dermal dolgu teknolojisi doğal bir görünüm sağlar ve pürüzsüz bir sonuç verir. Uygulayıcılar REVOLAX'ı enjekte etmenin ne kadar kolay olduğunu ve hastalar yüzlerinde bıraktığı genel sonucu çok seviyorlar. REVOLAX, deneyen herkesi ikna eden bir kazan-kazan ürünüdür.

Ürünlerimizi www.antalyadolgubotoks.com adresimizden detaylı inceleyebilirisniz
11:12 / by / 1 Comments

1 yorum:

Post Top Ad