Post Top Ad

2 Ekim 2019 Çarşamba

ANKARA NEURAMİS DEEP MEDİKAL ESTETİK HYALURANİC ACİD DOLGU

Yüzdeki ve kırışıklıklardaki yaşa bağlı değişikliklerle, insanlık bir yüzyıldan fazla bir süredir mücadele ediyor. Ne yazık ki, gençliğin iksiri henüz bulunamamıştır. Yaşlanmayı yavaşlatmasına rağmen, en azından dış belirtileri, bugün mümkün oldu. Modern kozmetoloji birçok etkili yöntem sunar. En popülerlerden biri, hyaluronik asit (HA) içeren dolgu maddesidir.
Günümüzde yüz kusurlarının düzeltilmesi için kozmetoloji klinikleri ve salonlarındaki hastalar, kısa bir rehabilitasyon dönemi ile giderek daha güvenli ve ağrısız prosedürleri tercih etmektedir. Hyaluronik asit, insan dermisinin bir parçasıdır. Bu madde vücut tarafından iyi algılanır, kırışıklıkları, kıvrımları, yüzünü kaybettiği yüzlerin hatları için kullanılır.
Güzellik endüstrisinde botulinum toksin Neuronox'un üreticisi olarak bilinen Güney Koreli şirket Medytox, kozmetik uzmanlarına bir dizi Neuramis dolgusu ve biyorevitalizan sunar. Çizginin her adı, estetik yapıdaki çeşitli sorunları çözebilir - yüz kırışıklıklarını gidermekten dudak genişlemesine ve oval bir yüz oluşumuna kadardır..
Neuramis Deep Lidocaine - Japon şirketi Shiseido tarafından stabilize edilmiş, steril, şeffaf, şeffaf HA jel formunda dermal bir dolgu maddesidir. Madde tek kullanımlık bir şırıngaya yerleştirilir. Şırıngaya 27G 1/2 (13 mm) ultra ince duvarlı bir iğne tutturulmuştur. Dolgu cildin orta ve derin katmanlarına yerleştirilir. Seans sırasında ağrıyı azaltmak için düzeltici maddeye lidokain (% 0.3) eklendi.
İlaç özel bir eğitim kursu geçtikten sonra sadece doktorlar tarafından kullanılması tavsiye edilir. Güzellik enjeksiyonları sadece güzellik salonlarında veya özel kliniklerde yapılabilir.

Neyramis Deep Hyaluranic jelinin lidokain içeren temel özelliği ve diğer benzer etkilerden farkı eşsiz SHAPE teknolojisinin kullanılmasıdır. Stabilize Hyaluronic Acid & Purification Enhancement tam adı tam anlamıyla "stabilize hyaluronik asit ve ileri saflaştırma" anlamına gelir.


Teknolojinin adı, Neuramis Deep Lidocaine dolgusu için hyaluronik asidin sentez yöntemini tamamen yansıtıyor. GC stabilizasyonu, kesitlerinin çapraz sürüm iki aşamada gerçekleştirilir. Bu işlem kalıcı ve kalıcı bir gençleştirme etkisi sağlar. Stabilize edilmiş hyaluronik asidin saflaştırılması için geliştirilmiş bir yöntem, yalnızca endotoksinlerin değil, aynı zamanda kullanılmayan BDDE partiküllerinin de maddeden uzaklaştırılmasını içerir. HA dengeleyici BDDE'deki minimum içerik onu daha az toksik hale getirir, ürünün kalitesini artırır.

Neuramis Deep'in lidokain ile güvenliği, Avrupa İlaç Kalitesi ve Sağlık Müdürlüğü (EDQM) ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından onaylanmaktadır ve jel Ukrayna'da da sertifikalandırılmıştır.


Neuramis Deep Lidocaine kullanarak şekillendirme seanslarının sonuçları

Hyaluronik asit enjeksiyonları, cildin genç, dinlenmiş bir görünüme dönmesini sağlar. Bu tür somut sonuçlar, kimlik avı prosedüründen sonra beklenebilir:




Derin statik ve orta derinlikte kırışıklıkları, ince kırışıklıkları yumuşatır

Büyütme, şeklin düzeltilmesi, dudak asimetrisinin düzeltilmesi

Cilt Turgor Geliştirme

Hoş, taze ten

Cildi veya dudakları nemlendirir

Neuramis Deep Lidocaine Hyaluronic Filler'ın Yararları

Anında sonuç. İşlemin sonunda, kırışıklıklar giderilir, cilt pürüzsüz ve esnek hale gelir, dudaklar kabarık ve şehvetli olur ve yüz aydınlanır ve dinlenir.

Uzun süreli etki Hyaluronik asidin stabilize yapısı nedeniyle, biyolojik olarak parçalanması yavaş gerçekleşir. Kontur plasti sonuçları bir yıla kadar dayanır.
Minimal ağrı Japon şirket TSK tarafından üretilen lazerle bilenmiş bir iğne, delme işlemi sırasında ağrıyı azaltmaya yardımcı olur. Dolgu maddesini dermise sokma aşamasında, lidokain analjezik bir etkiye sahiptir. Ek lokal anestezi, yalnızca ağrı eşiğinin artmasıyla birlikte gereklidir.

Kullanımı kolaydır. Jelin plastisitesi ve ultra-ince cidarlı iğnesi ve standarttan daha büyük bir iç çapı olan ilacın uygulanmasını kolaylaştırır ve tüketimini azaltır. Bu nedenle, dudak büyütme işlemi için 1 ml'den fazla hyaluronik dolgu maddesi gerekmeyecektir.


Küçük yan etkiler. Şişlik, kızarıklık, enjeksiyon bölgelerine dokunurken ağrı 3-5 gün içinde kaybolur, morluklar biraz daha uzun sürer. Bir hafta sonra durum düzelmediyse, hastanın tedavi için bir doktora görünmesi gerekir.


İşlem sonrası kısıtlamalar

Genel öneriler


İşlemden sonraki ilk gün, kozmetiklerin yıkanması ve kullanılması da dahil olmak üzere enjeksiyon bölgelerinde mekanik etki yapılması yasaktır. Philling'den önceki gün ve 24 saat sonra, alkollü içki içemezsiniz.


07:59 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad